1-op-1 Begeleiding

Het is een hele klus om voor een pasgeboren baby te zorgen en ondertussen jezelf in je nieuwe rol als moeder vorm te geven. Zeker als het met jou of de baby niet helemaal goed gaat. Wat extra hulp is dan geen overbodige luxe.

Wanneer is 1-op-1 begeleiding een goede keuze?

Het kan zijn dat de postpartum periode anders loopt dan je je had voorgesteld. Misschien had je nog niet zoveel over deze periode nagedacht óf juist wel een heel concreet idee of plaatje in je hoofd. En als dat in de praktijk anders loopt, dan kan dat behoorlijk tegenvallen.

Misschien heb je een baby die veel huilt of slecht slaapt. Misschien valt je eigen herstel tegen. Het kan ook zijn dat de roze wolk waar iedereen het over heeft ver te zoeken is of je hebt geen idee wat ‘normaal’ is.

Het leren kennen van je baby en alle ontwikkelingen die hij/zij doormaakt kost tijd en geduld. Daar hoort iets niet weten ook bij. Maar soms is het allemaal wel erg veel en kan hulp heel fijn zijn. Je hebt misschien allerlei vragen en bent op zoek naar iemand met ervaring en betrouwbare kennis die je kan helpen. En dat is waar ik jou kan helpen!

Met mijn praktijkervaring weet ik snel te achterhalen wat er nodig is voor jou en je baby, en indien nodig maak ik hierbij gebruik van mijn uitgebreide netwerk van zorgprofessionals.

Hoe gaan we te werk?

Als je gebruik wilt maken van mijn 1-op-1 begeleiding, kun je het aanvraagformulier onderaan de pagina invullen.

Ik neem vervolgens contact met je op voor een (gratis en vrijblijvend) intake gesprek. We bespreken dan wat voor jouw situatie het beste is en maken een afspraak om aan de slag te gaan!

Mijn tarieven

w

Gratis vrijblijvend intake gesprek

€65 voor een videoconsult van 45 min.

€99 voor een huisbezoek van 1 uur (huisbezoek enkel in Amsterdam. Buiten Amsterdam enkel in overleg en met meerprijs)

(tarieven zijn incl. btw en excl. eventuele reiskosten)

Aanvragen 1-op-1 Begeleiding

15 + 1 =